Zeyid Aslan, Ramazan Etkinliklerini Ziyaret Etti

Başakşehir Belediyesi Ramazan programlarıyla siyaset dünyasının tanınmış simalarını ilçede ağırlamaya devam ediyor. Sular Vadisi etkinlik...

Başakşehir Belediyesi Ramazan programlarıyla siyaset dünyasının tanınmış simalarını ilçede ağırlamaya devam ediyor. Sular Vadisi etkinlik alanını ziyaret eden Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "Ak Parti’nin 2013’de hedef olarak koyduğu ‘Marka Şehirler’ için ilçeler yarışıyor. Ben yapılan çalışmalarla Başakşehir’in marka şehirler sıralamasında ilk sıralarda yer alacağını düşünüyorum." dedi.

Başakşehir’in alt yapı sorunları olmadığını kültürel çalışmalara önem veren bir ilçe olduğunu kaydeden Aslan, "Buradaki etkinlikleri görünce diğer etkinliklerin sönük kaldığını gördüm. Bu etkinliklerin bence en önemli özelliği stantlarda insani yardım kurumlarının yer almasıdır. Ramazan’ın manevi ruhuna uygun olarak bu kurumlar vasıtasıyla mazlum insanlara ulaştırılıyor olması çok güzel." diye konuştu. İlçeye yeni bir imam hatip lisesinin yapılıyor olmasının önemli olduğunu kaydeden Aslan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"3. köprünün bağlantı yollarının Başakşehir’den geçecek olması, Kanal İstanbul’un belirli bir noktasının Başakşehir’den geçecek olması önümüzdeki süreçte ilçeyi turizm, ilim ve kültür merkezi haline getirecek. O yüzden belediyemizin çalışmalarını biraz daha yoğunlaştırması gerekebilecek. Çünkü Ak Parti’nin 2013’de hedef olarak koyduğu ‘Marka Şehirler’ için ilçeler yarışıyor. Bu yarışta Başakşehir avantajlı ve bu avantajını daha iyi kullanması gerekiyor. Ben yapılan çalışmalarla Başakşehir’in marka şehirler sıralamasında ilk sıralarda yer alacağını düşünüyorum."

Ayrıca etkinlikler kapsamında Urfa Sıra Geceleri de Bahçeşehir’e taşındı. Sular Vadisi’nde sanatçı Mustafa Cihat ve Eşref Ziya sevenleriyle buluşurken sanatçı Gülay da sevilen eserlerini seslendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: