Zeynep Bodur Okyay Eğitim Uygulama Okulu'ndan Kermes

Çanakkale'nin Çan ilçesinde özürlü öğrencilere eğitim-öğretim veren Zeynep Bodur Okyay Eğitim Uygulama Okulu ve İş...

Çanakkale'nin Çan ilçesinde özürlü öğrencilere eğitim-öğretim veren Zeynep Bodur Okyay Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi tarafından kermes düzenlendi.

Zeynep Bodur Okyay Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin Menderes Parkı'nda açtığı gıda kermesi büyük ilgi görürken, okul ve merkezde eğitim gören özürlü çocukların ailelerinin yaptığı yiyeceklerle gödek ve keşkek Çanlı vatandaşlarca adeta kapışıldı. Halkın yoğun ilgisinden memnun olan okul yöneticileri, "Kermesimize ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz" diyerek gelirin okul harcamalarında kullanılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Kermese Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: