“Zeytin çikolatası ile damga vuracağız”

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa,Marmarabirliğin yeni ürünü olan Çikolata Zeytin Şekerini

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa,Marmarabirliğin yeni ürünü olan Çikolata Zeytin Şekerini basın mensuplarına tanıtarak “ Marmarabirlik her alanda kendini geliştiriyor, uzun süren arge çalışmasının ardından bu ürünümüz ile damga vuracağız” dedi..

İznik'te AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Fahrettin Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde, basın mensuplarına sürpriz yapan Başkan Asa, yeni çıkarttıkları ürün olan Zeytin Çikolata Şekerini ikram ederek tanıttı. Asa, Zeytin meyvesinin dayanılmaz çikolata aramosu ile buluştuğu ve müdavimi olacağınız yepyeni bir Zeytin çikolatası Şekeri ile Türkiye pazarına damgasını vuracağız.” Dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: