Zeytin Hırsızlarını Köylüler Yakalayıp Jandarmaya Teslim Etti

Bursa'nın İznik ilçesinde, zeytin ve zeytin yağı çaldıkları iddia edilen zanlılar köylüler tarafından yakalanarak jandarmaya...

Bursa'nın İznik ilçesinde, zeytin ve zeytin yağı çaldıkları iddia edilen zanlılar köylüler tarafından yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

Olay İznik'in Boyalıca beldesi ve Mahmudiye köyünde meydana geldi. Hüseyin A. (21) ve Adem K. (22), Gemlik'ten kiraladıkları 16 RH 613 plakalı kamyonet ile önceki gece Boyalıca'ya geldi. Bir evin bahçesinden 720 kilo zeytin yağı çalan zanlılar, aynı gece Mahmudiye köyündeki bir evin bahçesinden de 760 kilo zeytin çaldı. Gece yarısı civarda dolaşan köylülerin dikkatini çeken zeytin hırsızları köylülerce yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan Hüseyin A'nın 15 ve Adem K'nin 10 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: