Zeytin Spor’a Malzeme Desteği

Gemlik Belediyesi’nin spor kulüplerine yönelik malzeme yardımları devam ediyor.35 bayan, 45’de erkek futbolcudan oluşan Zeytin...

Gemlik Belediyesi’nin spor kulüplerine yönelik malzeme yardımları devam ediyor.

35 bayan, 45’de erkek futbolcudan oluşan Zeytin Spor Kulübü Alt Yapı takımları malzemelerini teslim aldı. Statta yapılan törende malzemeleri futbolcu ve yöneticilere Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz teslim etti.

Zeytin Spor Kulübü Başkanı İhsan Ünlü, Yılmaz’a amatör spor kulüplerine yönelik destek ve spor tesisleri yatırımları için teşekkür ederek plaket verdi.

Yılmaz’da, alt yapı futbolcularını tebrik ederek, “Derslerinize çalışıp, ailenize olan saygı ve sevginiz başta olmak üzere spordaki başarılarınızla da örnek vatandaşlar olmanızı diliyorum. Malzemeler destek ve tesisler bizden, spor yapıp başarılı olmak sizden” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: