Zeytinburnu'nda Yangın.. Tekstil Atölyesinde Çıkan Yangına Çok Sayıda İtfaiye Ekibi Müdahale Etti

Zeytinburnu’nda bir tekstil atölyesinde saat 02.30 sıralarında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk...

Zeytinburnu’nda bir tekstil atölyesinde saat 02.30 sıralarında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Maltepe Mahallesi Kazım Paşa Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın 4’ncü katında bulunan tekstil atölyesinde yangın çıktı. Yangına önce Bayrampaşa itfaiye ekibi müdahale ederken, daha sonra olay yerine Şişli, Bakırköy ve Zeytinburnu’ndan takviye ekipler istendi. Olay yerine gelen itfaiye erleri içten içten yanan ve zaman zaman camlardan yükselen alevlere müdahale etmekte güçlük çekti. Yangın uzun bir süre devam etti. Takviye ekiplerin de olay yerine gelmesi ile yangın ilerleyen saatlerde kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayı gören bir vatandaş, “Daha önce yangın kokusu almıştım. Bir süre sonra yanmaya başladı. İçerdekiler gece gündüz çalışıyor. Alan da geniş” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: