Zihinsel Engelli Adam 2 Gündür Kayıp

Antalya'nın Alanya ilçesinde 65 yaşındaki zihinsel engelli vatandaş, 2 gündür kayıp. Jandarma'nın, özel eğitimli köpeklerle...

Antalya'nın Alanya ilçesinde 65 yaşındaki zihinsel engelli vatandaş, 2 gündür kayıp. Jandarma'nın, özel eğitimli köpeklerle yaptığı aramaya polis ve vatandaşlar da destek veriyor.

Alanya'nın ormanlık alanında bulunan Büyükhasbahçe Mahallesi Mamadı mevkiinde dün sabah saatlerinde evden çıkan Mevlüt Girenes, kayıplara karıştı. Girenes ailesi aradıkları Mevlüt Girenes bulunamadı. Ardından polise ve Jandarma'ya bilgi verildi. Akşam saatlerine kadar Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, polis ve Alanya AKUT ile mahalle sakinleri arama yapmasına rağmen yaşlı adam bulunamadı. Bugün sabah saatlerinden itibaren Antalya İl Jandarma Komutanlığı İz Takip Köpek Timi, AKUT ile Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ile çevre sakinleri bölgede arama yapıyor. Antalya İl Jandarma Komutanlığı İz Takip Köpek Timi de sabah saatlerinde bölgeye gelerek arama kurtarma köpeği 'Ezel' ile birlikte bölgede arama yaptı. Mevlüt Girenes'in kız kardeşi Gülederen Girenes'in (60) getirdiği elbiseler jandarma timi tarafından arama kurtarma köpeği Ezel'e koklatıldı. Çevre sakinlerinin ve Girenes ailesinin aradığı Mevlüt Girenes tüm çabalara rağmen bulunamadı.

Reklam
Reklam

Aramalar tüm hızıyla devam ediyor. Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya'da bizzat arama çalışmalarında bulunuyor. Mevlüt Girenes'in birlikte kaldığı kız kardeşi Zahide Girenes (53), ağabeyinin dün sabah 06.00 ile 06.30 arasında kaybolduğunu belirtti. Kaymakam Erhan Özdemir'in bizzat ilgilendiğini söyledi. Jandarma, AKUT ve polisin sürekli aradığını belirten Girenes, "Ağabeyim inşaallah bulunur. Sanki yer yarıldı da içine girdi." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: