Zihinsel engelli eşe zorla fuhuş

Nevşehir’de yaşı küçük ve zihinsel engelli eşine zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen koca Şefik Ç. ve sevgilisi suçüstü yakalandı.

Nevşehir’de yaşı küçük ve zihinsel engelli eşine zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen koca Şefik Ç. ve sevgilisi Lütfiye Ö. suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir merkezde zihinsel engelli eşine, sevgilisi ile birlikte zorla fuhuş yaptırdığı ihbarını alan İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri Şefik Ç.(39) ve Lütfiye Ö.(39)’ü takibe aldı.

10 günlük süren teknik takibin ardından Jandarma ekipleri, Nevşehir Merkez Çat yolundaki meşelik alanda, 22 yaşındaki yüzde 80 zihinsel engelli eşi Müberra Ç.’ye, sevgilisi ile birlikte zorla fuhuş yaptırmaya çalışan Şefik Ç’yi suçüstü yakaladı.

Reklam
Reklam

JİLETLE İSMİNİN BAŞ HARFİNİ KAZIDI Zihinsel engelli eş Müberra Ç. ifadesinde, Nevşehir’deki köy ve kasaba yollarında eşinin kendini zorla fuhuşa sürüklediğini belirterek; “ben istemediğim halde beni zorla fuhuşa sürükledi. Bir kaç kez itiraz ettim, bu kez de jiletle isminin baş harfini koluma kazıdı ve yumruk attı. Sürekli işkence edip dövüyor. Ayrıca kazandığı paraları dostu ile yiyor aylık üzerimden 3 ila 4 bin TL para kazanıyordu” dedi.

Yakalanan zanlılar Jandarmada alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz