Zihinsel Engelli Öğrencilerden Tso’ya Ziyaret

Bartın Umut Mesleki Eğitim Merkezi örgencileri Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkan’ı İsmail Toksöz’ü ziyaret...

Bartın Umut Mesleki Eğitim Merkezi örgencileri Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkan’ı İsmail Toksöz’ü ziyaret etti.

Okul Müdürü İbrahim Yıldırım, Zihinsel Engelli öğretmenleri Şenay Şanlı, Emel Çetin, ile Bartın Umut İlköğretim Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından oluşan 25 kişilik heyet Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz’e teşekkür ziyareti yaptı. Umut İlköğretim Okuluna verdiği desteklerden dolayı Başkan İsmail Toksöz’e teşekkür eden Okul Müdürü İbrahim Yıldırım, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlere yapmış olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Okulumuz orta düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olanlar veya ilköğretimlerini tamamlayıp genel ve mesleki orta öğretim programlarına devam edemeyecek özel eğitim gerektiren çocuklarımızdan oluşmaktadır. Çocuklarımıza vermiş olduğumuz eğitimlerle onları birey olarak topluma kazandırmak amacındayız. Bu anlamda sizlerden beklentimiz çocuklarımıza iş olanakları yaratarak istahdamlarını sağlamanızdır” dedi.

Reklam
Reklam

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz ise yapılan ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek, “Burada bu çocuklarımıza büyük sabır ve hoşgörü ile eğitim veren özverili siz öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Yapmış olduğunuz bu kutsal görev ile çocuklarımızı topluma kazandıran siz değerli öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Şahsım ve yönetim kurulum adına çocuklarımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Ben ve Yönetim Kurulum en kısa zamanda sizleri ziyaret etmek isteriz. Sizlerin sayesinde topluma yararlı bir birey olarak yetişmelerini görmek bizleri son derece mutlu etmektedir” dedi.

Daha sonra Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerinden oluşan 25 kişilik heyete Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz tarafından günün anısına kalem hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: