Zihni Aldırmaz Abd’de

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Teksas Eyaleti’nin Houston Şehri ile...

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Teksas Eyaleti’nin Houston Şehri ile kardeş şehir protokolünü imzalamak üzere bu ülkeye gitti.

ABD’ye giden heyette Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti Adana Milletvekili Zafer Çağlayan, bazı ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda işadamı bulunuyor.

Houston’da kardeş şehir protokolünün imzalanmasının ardından heyet çeşitli ve incelemeler yaptıktan sonra Türkiye’ye dönecek.

Reklam
Reklam

Adana ile Houston’ın kardeş şehir olması Teksas Türk Amerikan Ticaret Odası Başkanı Tarık Çelik’in Büyükşehir Belediyesi’ni ziyareti ile gündeme gelmiş, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin teklifi kabul etmesiyle de iş imzaya kalmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: