Zihni Aldırmaz’a 'sanatçı' Teşekkürü

Adana Öğretmenler Korosu Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Faik Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir...

Adana Öğretmenler Korosu Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Faik Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Faik Kasapoğlu, Zihni Aldırmaz’ın bugüne kadar sürekli kendilerine destek olduğunu belirterek, teşekkür etti. Bu teşekkürün bir ifadesi olarak Zihni Aldırmaz’a çiçek ve plaket veren Faik Kasapoğlu, “Türk Müziğini çok seviyor ve konserlerimize iştirak ediyorsunuz. Şimdiye kadar çok desteğinizi gördük. Bundan sonra da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Öğretmenler Korosu’nun Adana’da sanata önemli katkılar yaptığını belirtti.

Ekipte muhteşem sesler olduğunu kaydeden Zihni Aldırmaz, “Adana’da çok sanatçı yetişiyor. Sanata ve sanatçıya destek olmak bizim görevimiz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: