Zile Belediye Başkanı Vidinel:

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, "İlçe stadyumundan vatandaşların daha fazla yararlanabilmesi için yeniden düzenleme çalışmaları başlattık" ifadelerini kullandı.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, "İlçe stadyumundan vatandaşların daha fazla yararlanabilmesi için yeniden düzenleme çalışmaları başlattık" ifadelerini kullandı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe stadyumunda bozuk olan yürüyüş yolları vatandaşların rahatça kullanabileceği ve yürüyüş yapabileceği şekilde düzenleniyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vidinel, sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımız sağlığının korunması ve çağın sorunlarından olan obezite ile mücadeleyi önemsediklerini belirtti. Vidinel, şunları kaydetti: "Bunun için gerekli tedbirlerin alınması ve imkanların oluşturularak halkımızın hizmetine sunuyoruz. İlçe stadyumundan vatandaşların daha fazla yararlanabilmesi için yeniden düzenleme çalışmaları başlattık. İlk olarak stadyum içerisinde vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam adına spor yapabilmeleri için fitness spor aletleri koyduk. Böylece bu alanların kullanım olanakları arttırıldı. Ayrıca vatandaşlarımız bu alanlarda daha rahat yürüyüş yapabilmeleri için yürüyüş yollarını renkli kauçuk yer kaplamaları ile kaplıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: