Zile'de Kullanılmayan Huzur Hamamı'nın Yerine Park Yapılacak

Zile ilçesinde kullanılmayan Huzur Hamamı'nın yerine park yapılacağı bildirildi.

Zile ilçesinde kullanılmayan Huzur Hamamı'nın yerine park yapılacağı bildirildi.

Zile Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri ekipleri tarafından Alacamescid Bala Mahallesi'nde atıl durumda bulunan Huzur Hamamı'nın yıkımına başlanıldı. 1970'li yıllarda yapılan ve uzun yıllardır çalıştırılmayarak atıl durumda bulunan Huzur Hamamı'nın yerine modern park yapılacak.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, "1970'li yıllarda ihtiyaç doğrultusunda yapılan hamam maalesef halkımızdan beklenen ilgiyi göremediği için atıl duruma geldi. Hamamın yıkım işlemini gerçekleştiriyoruz. Yıkım işlemi tamamlandıktan sonra halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu parkı gerekli peyzaj çalışmalarını yaptıktan sonra mahallemize kazandırmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: