Zile'ye Alman Damat Geldi

Turizmci Elif Kıvrak, Güney Afrika'da tanıştığı Alman Lutz Hiller ile hayatını birleştirdi.

Turizmci Elif Kıvrak, Güney Afrika'da tanıştığı Alman Lutz Hiller ile hayatını birleştirdi.

Zile Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çiftinin nikahını Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel Zileli kıydı. Çifttin nikah şahitliklerini ise Umut Kıvrak ile Tonya Avedisyon yaptı.

Vidinel, yazılı açıklamada yer alan konuşmasında, "Ferhat Şirin'e kavuşmak için 2 kilometrelik kayalığı kırarak su getirdi. Lutz Hiller, Elif Kıvrak için binlerce kilometre uzaklıktan geldi. Sevgisiyle bizim Ferhat'ı geçti. Irk, dil, inanç farklılıkları sevginin sayesinde ortak noktada buluşuyor. Irklar, diller farklı olsa da duygular aynı. Türk, Alman ve Ermeni aileleri mutluluk tablosu oluşturuyor. Adeta medeniyetler buluşuyor, halklar buluşuyor. Gençlere mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Nikah töreninde Hiller, gelin Kıvrak'a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: