Ziraat Bankası İpekyolu Şubesi Halkın Hizmetine Açıldı

T.C. Ziraat Bankası Van Merkez İpekyolu Şubesi halkın hizmetine açıldı.T.C Ziraat Bankası, İpekyolu Caddesi üzerinde...

T.C. Ziraat Bankası Van Merkez İpekyolu Şubesi halkın hizmetine açıldı.

T.C Ziraat Bankası, İpekyolu Caddesi üzerinde daha önce kurum ve sanayicilere yönelik olarak açtığı İpekyolu Şubesi'ni deprem sonrası son teknolojik sistemlerle donatıp faaliyete geçirerek Van halkının hizmetine sundu. Van ekonomisinin canlanmasında aktif rol alan ve girişimci şube olarak bilinen İpekyolu Şubesi, artık A'dan Z'ye herkesi kapsıyor.

Ziraat Bankası, Van merkezde deprem sonrasında daha kapsamlı olarak yeniden faaliyete soktuğu İpekyolu Şubesi ardından, yakın zamanda da Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bir şube daha hizmete açarak şube sayısını 5'e çıkarıyor. Sektöründe köklü ve güçlü bir banka olan Ziraat Bankası, "Sadece Karlı Yerde Değil, Karlı Yerde de varız" sloganı ile hizmet bekleyen her yerde yatırım yapmaya devam ediyor. Şube ve personel sayısını artırarak istihdam ağını genişleten Ziraat Bankası, müşterisinin hemen yanı başında kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı amaçlıyor.

Reklam
Reklam

Ziraat Bankası, Van'da Van Bölge Başkanlığına bağlı olarak Van Merkez, Beşyol, Girişimci, İpekyolu ve Kazım Karbekir şubesi ile birlikte 5 şube ile hizmet verecek. Önümüzdeki dönemlerde Van merkezdeki şube sayısını daha da artırmayı planlayan Ziraat Bankası, Van merkez ve ilçelerde eksiksiz faaliyet gösteren tek banka olma özelliğini koruyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: