Ziraat Bankası Yöneticilerinden Ereğli TSO'ya Ziyaret

Ziraat Bankası Kredi Politikaları Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Göğebakan ve bazı banka yöneticileri, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet

Ziraat Bankası Kredi Politikaları Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Göğebakan ve bazı banka yöneticileri, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç'i ziyaret etti.

Göğebakan, ziyarette yaptığı konuşmada, Ereğli'nin ekonomik çöküntüden kurtulabilmesi adına bölgede çalışmalar yapılacağını belirterek, esnaf ve tüccarı bu dar boğazdan çıkarabilecek somut adımların atılması gerektiğini söyledi.

Genç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin acil ihtiyaçları konusunda bankaların daha esnek davranması gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: