Ziraat Odası Başkanı Tahliye Edildi

Eskişehir'de, 2 ay önce zimmet suçlamasından dolayı tutuklanan Odunpazarı Ziraat Odası eski Başkanı Hüseyin Ünal...

Eskişehir'de, 2 ay önce zimmet suçlamasından dolayı tutuklanan Odunpazarı Ziraat Odası eski Başkanı Hüseyin Ünal bugün yapılan ilk duruşmasında şartlı tahliye edildi.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya sanık Hüseyin Ünal, avukatları ve yakınları katıldı. Son 6 ay içinde 611 bin TL'yi iş avansı adı altında zimmetine geçirdiği iddia edilen Ünal suçlamaları kabul etmedi. Ünal, aldığı aldığı 611 bin lirayı çiftçiler için kullandığını söyleyerek, ''Bu bana yapılan bir komplodur'' dedi.

Reklam
Reklam

Mahkeme heyeti, Hüseyin Ünal ve avukatlarının savunmasının ardından zimmet suçunun vasıf ve mahiyetinin değişme ihtimaline karşı tutuklu yargılanan Ünal'ın şartsız tahliyesine karar vererek, duruşmayı 17 Ocak 2013 tarihine erteledi. Duruşmaya katılan yakınları Hüseyin Ünal'ın tahliye olması üzerine sevinç gözyaşları döktü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: