Ziraat Odası Yönetiminden Masiad’a Ziyaret

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Metin ve Yönetim Kurulu üyeleri Manavgat...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Metin ve Yönetim Kurulu üyeleri Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Turgay Akar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, ziyarette yaptığı konuşmada, "Manavgat sivil toplum faaliyetlerine yeni bir soluk ve ivme kazandıran MASİAD’ın bundan sonra da bayrağı çok daha yukarılara taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Yeni yönetime başarılar diliyoruz" dedi.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Akar ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, tarımın ilçe için en az turizm kadar önem taşıdığını ve desteklenmesi gereken bir sektör olduğunu ifade etti. Akar, "Şu an tamamlanma aşamasında olan ‘Manavgat 2050 Vizyon Projesi’ kapsamında yapmış olduğumuz araştırmalarda da bu gerçek çok net şekilde görülmektedir. MASİAD olarak Manavgat’ta tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi yanında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Manavgat Ziraat Odası ile koordineli olarak her türlü faaliyette yer almaya hazırız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz