Ziraat Odasında Sürpriz Değişiklik

Ünye Ziraat Odası Başkanlığı’na yönetim kurulu kararıyla Osman Sarıkahraman getirildi.Üç dönem üst üste oda başkanlığına...

Ünye Ziraat Odası Başkanlığı’na yönetim kurulu kararıyla Osman Sarıkahraman getirildi.

Üç dönem üst üste oda başkanlığına seçilen İsmail Şirin’in yönetim kurulu kararıyla görevden alınarak yerine Osman Sarıkahraman’ın getirilmesi kamuoyunda ‘sürpriz bir karar’ olarak yorumlandı.

Ünye Ziraat Odası Başkanlığı’nı 3 dönemdir kazanan İsmail Şirin, 3. dönemin ikinci yarısında yönetim kurulunun aldığı kararla görevden alınarak, yerine Türkiye Muhtarlar Derneği Ünye Şube Başkanı ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sarıkahraman getirildi.

Reklam
Reklam

Tüzük gereği iki yılda bir yönetim kurulu içinde görev bölümü tazelenmesi gerekirken, her dönem İsmail Şirin’le devam etme kararı alan yönetim kurulu, bu kez yapılan oylamada İsmail Şirin’in karşısına aday olarak çıkan Osman Sarıkahraman’la 'devam' dedi.

Dün Ünye Ziraat Odası’nda gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında tüzük gereği yapılan seçime İsmail Şirin’in yanı sıra Osman Sarıkahraman aday oldu. 7 kişilik yönetim kurulu üyelerinin 5’i Osman Sarıkahraman’a ‘evet’ derken, 1 üye de İsmail Şirin’e ‘evet’ dedi. Böylelikle tarihinde ilk kez seçilmiş bir başkan, yönetim kurulu kararıyla görevinden alınmış oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: