Ziraat Türkiye Kupası Grupları Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları kurası, TFF yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla Olimpiyatevi'nde çekildi.Kuraya, 5....

Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları kurası, TFF yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla Olimpiyatevi'nde çekildi.

Kuraya, 5. Tur'dan gelen; Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor seri başı takımlar olarak, 1461 Trabzon, Sivasspor, Medical Park Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu ise seri başı olmayan takımlar olarak katıldı. Seri başı 4 takım ile seri başı olmayan 4 takım kura ile iki gruba eşit olarak dağıtıldı.

Kura çekimi sonunda gruplar şu şekilde oluştu:

Reklam
Reklam

A Grubu

Fenerbahçe

Bursaspor

1461 Trabzon

Sivasspor

B Grubu

Trabzonspor

Medical Park Antalyaspor

Mersin İdman Yurdu

Eskişehirspor

Gruplarda 1. maçlar 18-19-20 Aralık; 2. maçlar 12-13-14 Ocak 2013; 3. maçlar 15-16-17 Ocak; 4. maçlar 22-23-24 Ocak; 5. maçlar 29-30-31 Ocak ve son maçlar 26-27-28 Şubat tarihleri arasından belirlenecek günlerde yapılacak. Grup müsabakaları sonucu gruplarında ilk iki sırayı alacak toplam 4 takım, Yarı Final müsabakaları oynamaya hak kazanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz