Ziraatçiler 5 milyon üyeyle Van'a el uzattı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Van'daki depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Birlik...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Van'daki depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Birlik Başkanı Şemsi Bayraktar, depremin yaralarının, bölgedeki hava şartları da dikkate alınarak, devlet-millet işbirliğiyle çok hızlı şekilde sarılmasının önemine işaret etti.
TZOB'dan yapılan yazılı açıklamada, birlik olarak maddi ve manevi bütün imkanlarla deprem bölgesindeki vatandaşların yanında olacaklarını kaydedildi. Açıklamada, birlik başkanı Bayraktar'ın, şu ifadelerine yer verildi:
"Bu amaçla başlattığımız ve Ziraat Bankası’nda TR46 0001 0004 7139 7751 3550 48 IBAN ve 471 şube koduyla 39775135-5048 numarasıyla açtığımız hesaba, hem üyelerimizin hem de vatandaşlarımızın katkılarını bekliyoruz. Birliğimize kayıtlı 5 milyon çiftçimiz, öncekilerde olduğu gibi, bu felakete uğrayan Vanlı kardeşlerini de yalnız bırakmayacak, onların yanında olduklarını göstereceklerdir. Gün, el ele, kardeşlik duyguları ve yardımlaşma, dayanışma ruhu içinde birbirimize daha fazla kenetlenme günüdür.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz