Zirve Üniversitesi adını zirveye yazdırdı

Bu sene Zirve Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Türkiye Üniversiteler arası 2. Lig Basketbol Şampiyonası’nın galibi...

Bu sene Zirve Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Türkiye Üniversiteler arası 2. Lig Basketbol Şampiyonası’nın galibi Zirve Üniversitesi Erkek Basketbol takımı oldu. Önümüzdeki yıl Zirve Üniversitesi birinci ligde oynayacak.
Müsabakalara erkekler kategorisinde katılan Mustafa Kemal Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi ve Zirve Üniversitesi Erkek basketbol takımları beş gün boyunca kıyasıya rekabet etti. Oynadığı tüm maçları açık ara farkla kazanan Zirve Üniversitesi basketbol takımı adını zirveye yazdırmasını bildi. Şampiyonanın ikincisi Mustafa Kemal Üniversitesi olurken üçüncülük Harran Üniversitesi’nin oldu.
Zirve Üniversitesi spor salonunda yapılan ödül töreninde kupalar sahiplerini bulurken Şampiyonanın En’leri de ödüllendirildi. En iyi guard Zirve Üniversitesi öğrencisi Suat Cem Uysal’a, en değerli oyuncu Adem Yılmaz’a, en iyi forvet oyuncusu Kadir Sarıoğlu olurken en iyi play-off Harran Üniversitesi’nden Yusuf Uyar ve en iyi pivot olarak Mustafa Kemal Üniversitesi’nden Kerimcan Karatay oldu.
Ödül töreninde konuşma yapan Zirve üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederken, “Birinci olmak tabi ki önemli ama esas önemli olan yaptığınız spordan zevk almak.” dedi. Kısa, seneye yine bu organizasyona ev sahipliği yapmayı istediklerini, ayrıca tüm üniversitelerin spor tesislerinden faydalanabileceğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz