Zirve Üniversitesi, Lösemili Çocuklar Için Proje Başlattı

Gaziantep Zirve Üniversitesi Pardon Kulübü başlattığı, 'Bir Dilek Bir Tebessüm' projesiyle lösemili çocukların yüzünü güldürmeyi...

Gaziantep Zirve Üniversitesi Pardon Kulübü başlattığı, 'Bir Dilek Bir Tebessüm' projesiyle lösemili çocukların yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

Gaziantep Onkoloji Hastanesi'ne ziyarette bulunan kulüp üyeleri; lösemili çocukların 2013’e girerken gerçekleşmesini istedikleri dileklerini öğrendi. Bununla ilgili bir ağaç hazırlayan kulüp; lösemili çocukların dileklerini gerçekleştirmek ve onlara yeni yılda bir tebessüm hediye etmek isteyenlere de fırsat tanıdı.
Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa Pardon Kulübü’nün düzenlemiş olduğu sosyal projeyi desteklediğini, lösemili çocuklar için Zirve Üniversitesi olarak her türlü destek ve yardıma açık olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: