Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Kısa: Kapımız sizlere her zaman açık

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, eğitimcilere, tel örgülerin arkasında kalan bir kurum olmak...

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, eğitimcilere, tel örgülerin arkasında kalan bir kurum olmak istemediklerini belirterek, “Kapımız sizlere her zaman açık.” dedi.
Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü’nde dershane müdürleri ve eğitimciler iftar yemeğinde buluştu. Rektör Kısa, programda, konuklarıyla tek tek ilgilendi. Yemeğin ardından konuşma yapan Kısa, düzenlenen iftar yemeğinin hem tanışma hem kaynaşma açısından faydalı olduğunu belirtti. Konuşmasında, Gaziantep eğitimine de değinen Kısa, konuyla ilgili sorunları birlikte çözebileceklerini ifade etti.
Bölge eğitimine katkı sağlamak amacıyla yaz döneminde iki ay boyunca Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan 12 ilden 600 öğrenciye Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında İngilizce Yaz Kampı düzenlediklerini hatırlatan Kısa, “Biz bu öğrencilere sahip çıkmalıyız. Aksi takdirde geleceğimizi emanet ettiğimiz bu gençler taşıması gereken sorumluluğun tam olarak bilincinde olmayabilirler.” şeklinde konuştu.
Gaziantep’in farklı bir kültüre sahip olduğunu sözlerine ekleyen Kısa, ilin eğitimine katkı sağlamak için diyalogların geliştirilmesi, eğitim camiasının el ele vermesi gerektini vurguladı. Müdürlerden, üniversiteyi kullanmaktan çekinmemelerini isteyen Kısa, “Spor tesislerimizi, labaratuvarlarımızı, kütüphanemizi kullanabilir, akademisyenlerimizden yardım alabilirsiniz. Biz tel örgülerin arkasında kalan bir kurum olmak istemiyoruz. Kapımız sizlere her zaman açık.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz