Zirve Üniversitesi sanal sınıflarda KPDS ve ÜDS kursu veriyor

Zirve Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi 15 Ağustos’tan itibaren KPDS-ÜDS' ye hazırlık dil kursları açıyor. Sanal...

Zirve Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi 15 Ağustos’tan itibaren KPDS-ÜDS' ye hazırlık dil kursları açıyor. Sanal sınıflarda yapılacak olan kurslara her yaş ve her düzeyden başvurular kabul ediliyor.
Ön kayıtların ÜDS için 4–14 Ağustos, KPDS için 4 Ağustos–17 Eylül 2011 tarihleri arasında alınacağı belirtildi. ÜDS kursu 15 Ağustos 2011, KPDS kursu ise 25 Eylül 2011 tarihinde başlayacak.
Üniversitenin güçlü akademik kadrosu tarafından verilecek dil eğitimlerine internete bağlanılabilecek her yerden katılmak mümkün olacak. Program koordinatörü Mustafa Büyükçelebi, programla ilgili şu bilgileri verdi: “ Haftada 3 gün toplam 6 saat verilecek olan dersler online olarak yapılacak. Hocaların birebir internetten anlatacağı derslerin notları, deneme sınavlarının yanı sıra test çözümleri de yapılacak. Ayrıca geçmiş dönemlerde çıkan soruların çözümleri ve ÜDS/KPDS test teknikleri hakkında bilgiler verilecek”.
Her öğrenciye bir e-danışmanında verileceğini belirten Büyükçelebi, öğrencinin talebine göre konu anlatımları da yapılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

CANLI DERS VERİLECEK
Online ders denildiğinde akla ilk gelenin daha önce yapılan kayıtlardan oluşan videolar olduğunu söyleyen Uzaktan Eğitim Merkezi Koordinatörü Yard. Doç. Yalçın Özkan, derslerin canlı olarak yapıldığını ve benzer sistemi halen devam eden Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans programında kullandıklarını belirtti. Özkan, "Canlı dersler daha sonra belirlenecek olan akşam saatlerinde sanal sınıflarda yapılacak.” diye konuştu.
Öte yandan, iki ay yoğunlaştırılmış olarak verilecek olan programda toplam 48 saatlik ders verilirken kurs ücreti olan 350 lira kesin kayıttan sonra verilecek. http://uzak.zirve.edu.tr/icerik/kurslar/ingilizce-udskpds-kursu adresinde de kursla ilgili geniş çaplı bir bilgilendirme yapılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz