Zirve Üniversitesi'nden Malezya Ile Uluslararası Işbirliği

Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Malezya Selangor Üniversitesi İletişim ve Medya Fakültesi arasında karşılıklı eğitim...

Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Malezya Selangor Üniversitesi İletişim ve Medya Fakültesi arasında karşılıklı eğitim anlaşması imzalandı.

Selangor Üniversitesi İletişim ve Medya Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Azmuddin İbrahim, imza töreni için geldiği Gaziantep’te, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa ve Radyo TV ve Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ramazan Cihan ile bir araya geldi. Her iki üniversitenin iletişim üzerine vardıkları anlaşmayla öğrencilere daha global bir eğitim verilmeye çalışılarak, üniversitelerin birbirleriyle olan ilişkileri kardeş üniversite seviyesinde devam ettirilecek.

Reklam
Reklam

Anlaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Başta ABD olmak üzere birçok ülke ile eğitim anlaşmamız bulunmakta. Öğrencilerimize daha iyi eğitim sunmak için anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin kapsamını genişletmeye çalışıyoruz. Daha önce diğer fakültelerimizin de farklı üniversitelerle buna benzer anlaşmaları olmuştu. Bu sayede öğrencilerimizin Zirve Üniversitesi’nde aldıkları kaliteli eğitimi diğer üniversiteden alacakları deneyimlerle pekiştireceklerine inanıyorum.” dedi.

Selangor Üniversitesi İletişim ve Medya Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Azmuddin İbrahim de “Zirve Üniversitesi’ne gelmeden önce internet sitesinden üniversiteyi incelemiştim. Ama şimdi görüyorum ki sitede anlatılandan çok daha etkileyici bir üniversite. İletişim Fakültesi’yle yaptığımız anlaşmayla bu alanda daha iyi bir eğitim sunmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: