Zirve Yayınevi'ndeki Cinayetlerle Ilgili Dava

Zirve Yayınevi'ndeki cinayetlerle ilgili davasının müdahil avukatı Erdal Doğan, davayla ilgili iki hakim ve soruşturmayı yürüten savcının görev yerlerinin değiştirildiğini

Zirve Yayınevi'ndeki cinayetlerle ilgili davasının müdahil avukatı Erdal Doğan, davayla ilgili iki hakim ve soruşturmayı yürüten savcının görev yerlerinin değiştirildiğini ifade ederek, bunun telafisinin Adalet Bakanlığı ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun kararına bağlı olduğunu bildirdi.

Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 40. duruşmanın ardından adliye çıkışanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdal Doğan, hakimler ve savcının soruşturmadan alınmasının ciddi bir hata olduğunu savundu.

Reklam
Reklam

Doğan, "Bu mahkemeden yargıç ve savcıların soruşturmadan alınmış olması çok büyük ve ciddi bir hatadır. Telafisi mümkün müdür- Evet telafisi mümkündür, Adalet Bakanlığı ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun kararına bağlıdır" dedi.

Bu arada, 762 sayfalık iddianamenin özeti olan 300 sayfalık kısmının okunmasına yarın devam edilecek.

Muhabir: Ensar Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: