Zirveden gelen topuk seslerine kulak verdiler

Hitit Üniversitesi, TOBB Girişimciler Kurulu ile İşletmecilik ve Girişimcilik kulübü tarafından ortaklaşa "Zirveden Gelen Topuk...

Hitit Üniversitesi, TOBB Girişimciler Kurulu ile İşletmecilik ve Girişimcilik kulübü tarafından ortaklaşa "Zirveden Gelen Topuk Sesleri" konulu panel düzenledi.
Çorum'da Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen panele Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk- Mısır İş Konseyi Başkanı Zuhal Mansfield, TOBB Amasya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayten Çöl, TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süreyya Daşçı Coşkunsu ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal katıldı.

Reklam
Reklam

Panelde konuşan Türk- Mısır İş Konseyi Başkanı Zuhal Mansfield işsizlik oranında yüzde 9'luk bir düşüş yaşandığını ancak ülke nüfusunun yarısının işsiz olduğunu, bunun nedeninin ise kadınların çalışmaması olduğunu belirtti. Başarısızlığın itici güç konumunda olduğuna dikkat çeken Mansfield, Türkiye'de zor şartlar altında yetişen girişimcilerin kriz durumlarında daha dayanıklı olduğunu ve dünya için Türk girişimcilerin sessiz tehdit olduğunu belirtti. Mansfield, "Girişimciliğe ilk adımı attığınızda geleceğin patronu ve patroniçesisiniz. Başaramamaktan asla korkmayın. Sorun aslında İçinizdeki korkudur eğer onu yenerseniz kendinizle buluyorsunuz demektir." diye konuştu.
Mansfield, öğrencilere girişimcilik konusunda çeşitli tavsiyelerde bulunurken kendi hayatından örnekler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz