Zirveli Öğrenciler Avrupa’da Staj Yapacak

Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Avrupa ülkelerinde hukuk bürolarında staj yapacak. Avrupa ülkelerinden Belçika, Almanya...

Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Avrupa ülkelerinde hukuk bürolarında staj yapacak. Avrupa ülkelerinden Belçika, Almanya ve İngiltere’de bulunan çeşitli hukuk bürolarında staj yapma şansı bulan Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Avrupa Birliği ülkelerinin hukuk sistemlerini yakından tanıma fırsatı bulacak.

Öğrencilerin için büyük bir fırsat yakaladığını dile getiren Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akif Kütükçü, “Öğrencilerimizin böyle fırsatlar bulması onların gelecekte, meslek hayatına girmeden önce deneyim kazanmalarına ve aynı zamanda yabancı dillerinin de gelişmesine katkı sağlamış olacak.” dedi.

Reklam
Reklam

Avrupa’da staj yapmanın öğrencilerin iş hayatına büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, öğrencilerin sadece eğitim hayatlarında değil, iş hayatına atılmaları sürecinde destekçi olduklarını kaydetti. Rektör Kısa, ‘Öğrencilerimizin Avrupa ülkelerinde staj yapması iş hayatına girmeden önce edinecekleri deneyimler, başarıyı yakalamalarında büyük etken olacaktır. Öğrencilerimize Zirve Üniversitesi olarak eğitimleri dışında birçok imkan sunuyoruz. Öğrencilerimiz kendilerine sunulan bu fırsatları değerlendirmelidir.” diye konuştu. Kısa, öğrencilerin bir yıl İngilizce eğitim aldığı için ülkelerde iletişim kurmakta sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: