Ziya Doğan, Beşiktaş'tan çekinmiyor

Trabzonspor Teknik Direktör Ziya Doğan, Beşiktaş ile yapacakları maçın diğer maçlardan bir farkının olmadığını söyledi. Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş maçında rakibe karşı önlem alacakları yerler olduğunu belirterek, "Bizim onlara oranla güçlü olduğumuz yerler, onların da güçlü olduğu yerler var. Futbolda rakibin kuvvetli olan yerlerine önlem almak her yerde var. Biz de güçlü olduğumuz yerleri en iyi şekilde kullanıp skoru lehimize çevirmek istiyoruz. Bu futbolun doğasında var" dedi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş maçına farklı bir gözle bakmadıklarını ifade eden Doğan, "Beşiktaş maçının diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Futbolculuk, antrenörlük hayatımızda da derbi maçlar bitmiyor. Bu son derbi de olmayacak, ilk derbi de olmayacak. Normal Anadolu takımıyla oynar gibi çıkacağız. Sonuçta 3 puan için çıkacağız ve 3 puan ile maçtan ayrılmak isteyeceğiz. Yenersek, 3 puan ile sahadan ayrılırsak önümüzdeki haftalara çok daha moralli gireriz. Oyuncuların, camianın üzerinde baskılar azalır. Bu da bizi daha sonraki haftalarda çok daha iyi şekilde motive eder"dedi.

Teknik direktör Doğan, Ersen Martin'in Trabzonspor ile ilişiğinin kesildiğini ve bundan sonra kendisine başarılar dilediklerini söyledi.