Ziya Eren: Ligde Ilk Yarıyı Hedefimizden 4 Puan Geride Kapattık

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor Kulübünün Başkanı Ziya Eren, ligin geride kalan 17...

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor Kulübünün Başkanı Ziya Eren, ligin geride kalan 17 haftalık ilk yarısında istedikleri hedefi tutturamadıklarını açıkladı. Eren, maç başı en az 2 puan hedefiyle yola çıktıklarını hatırlatarak, “17 haftada 34 puan toplamak istiyorduk. Bu hedefimizin 4 puan gerisinde ilk yarıyı tamamladık” dedi.

Kulüp Başkanı Ziya Eren, ligin ilk yarısının son 4 haftasında oynadıkları maçlarda sadece bir galibiyet alabildiklerini anımsatarak, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Bu yıl hedeflediğimizi Süper Lige çıkma noktasındaki fedakarlığımızda ilk yarıyı 4 puan geri de kapattık. Maç ortalaması 2 puan düşünüyor ve 34 puan hedefliyorduk. Hedefin 4 puan gerisinde kapattık. 4 maçta 1 galibiyet aldık. Adanaspor, Karşıyaka Manisaspor ve Şanlıurfaspor ile maçlar oynadık. Şanlıurfaspor maçında büyük şansızlıklar yaşadık. 5-6 gol bulabileceğimiz maçtı ama olmadı. Bu bizi yıldırmaması gerekir. Ki öyledir. Hedefe gitmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Eksiklikleri hocamızın verdiği raporlar doğrultusunda tamamlayacağız.”

Reklam
Reklam

Eren, çok transfer yapmak istemediklerini aktararak, “Ama artık şartlar bizi zorluyor. Eksik olan mevkilere transferler ikinci yarıya daha güçlü girmek istiyoruz. Nokta transfer yapmak zorundayız. Sezon başı gibi sözleşmelerin bittiği bir dönem değil. Ki burada aradığınız oyuncular noktasında istediğiniz kriterlerde bulmak zor. Ama sakatlıklarımız var. Eksiklerimiz var. Finans durumunda kaynaklanan futbolcuların ayrılıkları noktasında olan oyuncularla görüşüp transfer yapmak istiyoruz. Bir iki alternatifimiz var. Bunları açıklayacağız. Umduğumuz gibi sonuçlanır.” diye konuştu.

“Yollarını ayırdığımız oyuncular var” diyen Ziya Eren, “Kadroda yer bulamayan arkadaşlarımızı mağdur etmeme ve onların yollarını açmak için kendilerine bu bilgiyi ilettiğimiz oyuncular var. İkinci yarıda çalışmayı düşünmediğimiz oyunculardan Mehmet Ayaz, Emre Morgül, Veli Torun kulüp bulmaları konusunda söylemimiz oldu. Kimisi kulüp bulabilir. Kimisi bulamaz. Bizim arzumuzda kimseye zorluk çıkarmadan önlerini açmak. Erciyesspor kulübü menfaatlerini düşünmek zorundayız” dedi.

Reklam
Reklam

Yeni transferler noktasında da özellikle kaleci transferi düşündüklerini aktaran Eren, “Bunun dışında isim açıklamamız doğru olmaz. Bu nedenle transfer yapmak istediğimiz mevkiler sol bek, sağ açık ve orta saha ile stoper transferi düşünüyoruz. Hüseyin Yoğurtçu sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmıştı” şeklinde konuştu.
Başkan Ziya Eren, takımının ikinci yarı hazırlıkları için 28 Aralık tarihinde Antalya’da toplanacağını ifade ederek, 14 günlük çalışma olacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: