Ziya Gökalp Ortaokulu Kız Takımı Yarı Final Maçlarını Birinci Tamamladı

Türkiye Okullar Arası Yıldız Kızlar Yarı Final Futbol Maçları’nda Malatya’yı temsil eden Ziya Gökalp Ortaokulu...

Türkiye Okullar Arası Yıldız Kızlar Yarı Final Futbol Maçları’nda Malatya’yı temsil eden Ziya Gökalp Ortaokulu Kız Takımı, grubu birinci tamamlayarak, Malatya’ya döndü.

Iğdır’da gerçekleştirilen Türkiye Okullar Arası Yıldız Kızlar Yarı Final Futbol Maçları’na Malatya şampiyonu olarak katılan Ziya Gökalp Ortaokulu, finalde Erzurum Şenkaya 75. Yıl İMKB Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Kız Takımını 1-0 yenerek, grubu birinci tamamladı. Ziya Gökalp Ortaokulu Kız Takımı, ilerleyen günlerde belirlenecek olan merkez ve tarihte final müsabakalarına katılacak.

Reklam
Reklam

Ziya Gökalp Ortaokulu Kız Futbol Takım Antrenörü Doğan Çelebi, öğrencilerle birlikte 2 yıldır çalıştıklarını kaydederek, elde edilen başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Okul olarak bayan futboluna büyük önem verdiklerine dikkat çeken Çelebi, final maçlarında da Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: