Ziya Ünsal’dan K Belgesi Uyarısı

Karabük TSO Meclis Başkanı Ziya Ünsal, hafif ticari araç sahiplerinin de K belgesi alma zorunluluğu...

Karabük TSO Meclis Başkanı Ziya Ünsal, hafif ticari araç sahiplerinin de K belgesi alma zorunluluğu olduğunu söyledi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Ziya Ünsal, hafif ticari araç sahiplerinin K belgesi alma zorunluluğu olduğunu belirterek, cezai işleme maruz kalmamalarını kaydetti. Hafif ticari araç sahiplerinin belgelerini tamamlamasını öneren Ünsal, “Karabük’te oldukça şoför esnafımız var, ticari araç kaydı adına da yoğun. Bu K belgeleri çok önemli. Bu K belgeleri veya buna benzer ticari araç belgeleri aranacak ve her fırsatta sorulacak. Sürücülerimizin cezai işlemle karşı karşıya kalmamaları için belgelerini tamamlamalarını öneriyorum. Yola çıktıktan sonra bu belgelere sahip olma zorunluluğu var. Ticari araç noktasında herkesin hazırlığı var ama hafif ticari araç konusunda sıkıntı var. Vatandaşımız bu konuda yeterince bilgi sahibi değil. Hafif ticari araçlarda da mutlaka belge alma zorunluluğu var. Bu belgeyi edinip cezai işleme kalmamaları kendileri açısından çok önemli. Bu belgelerini bir an önce tamamlamalarını öneriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

TSO seçimlerinin Mart ayında yapılacağı yönündeki soruya ise Ünsal, “Şuanda net bir tarih yok Mart ayında yapılacağı ile ilgili bilgiler var. Ama Mart ayında seçimlerin yapılacağı söyleniyor. Şuana kadar 3.5 senelik dönem geçti, Mart ayında 4 sene tamamlanacak. Ama seçim takvimine göre Ekim-Kasım ayların yapılır deniyordu” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: