ZKÜ Futbol Takımı, şampiyon oldu

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Futbol Takımı, Üniversitelerarası Futbol 2. Ligi'nde...

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Futbol Takımı, Üniversitelerarası Futbol 2. Ligi'nde şampiyon oldu.
Müdür Yardımcısı Okutman Mustafa Gelen’in antrenörlüğünü üstlendiği ZKÜ Futbol Takımı, beş üniversite takımının katılımıyla Bartın’da düzenlenen Üniversitelerarası Futbol 2. Ligi şampiyon olarak tamamladı.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun 2011-2012 eğitim-öğretim yılı faaliyet programında yer alan müsabakalarda bir üst lige çıkan ZKÜ Futbol takımı, turnuvayı yenilgisiz tamamladı. Müsabakalar boyunca ZKÜ Futbol Takımı, rakip fileleri 14 kez havalandırırken, kendi kalesinde sadece iki gol gördü.
Futbol takımındaki öğrencileri ve takımın yöneticilerini makamında kabul eden ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, “Başarılarıyla üniversitemizi gururlandıran öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz