Zolan’dan Polis Teşkilatı’nın 168. Yılı Kutlaması

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı’nın ülkenin her noktasında güveni ve huzuru sağlamak...

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı’nın ülkenin her noktasında güveni ve huzuru sağlamak gibi kutsal bir görevi yerine getirdiğini bildirdi.

Başkan Zolan, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında Türk polisinin milletin güvenliği için 168 yıldır fedakarca görev yaptığını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Polislik mesleği, diğer bütün mesleklerden daha farklı ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Ülkenin her noktasında güvenliği ve huzuru temin etmek ayrı bir sorumluluk gerektirmektedir. Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisi de ancak istikrar ve huzur ortamının yakalanmasıyla sağlanabilir. Polisimiz, milletimizin huzuru ve güveninin sağlanmasını, kendi canından aziz bilip görevini sürdürmektedir. Fedakarca görev yapan bütün emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Görevi sırasında şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: