Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir'den Inceleme

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kanalizasyon sistemi ve atıksu arıtma tesisi inşaat alanında incelemede bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kanalizasyon sistemi ve atıksu arıtma tesisi inşaat alanında incelemede bulundu.

Akdemir, incelemeler sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, atıksu arıtma tesisi çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi. Türkiye'nin en modern arıtma tesisisin Zonguldak'ta yapıldığını anlatan Akdemir, şöyle konuştu:

"Proje tamamlandığında, daha temiz bir Zonguldak'a kavuşmuş olacağız. Bu açıdan onur ve mutluluk duyuyorum. Kanalizasyon sistemi ve arıtma tesisimizin son aşamasını görmek istedim. Tesisimiz gözükmeyen bir alan içerisinde kaldığı için, burada yapılan çalışmaları görsel olarak da pek ortaya çıkmamaktadır. Bütün mahallelerdeki atık suların, toplanma noktası burasıdır. burada çamurdan da elektrik enerjisi üreteceğiz. Bu proje hayata geçirildiği için Zonguldak halkı adına da onur duyuyorum. Ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: