Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir'e Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret etti. Akdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin yeni yönetimini kutladığını söyledi. Engellilerin büyük sıkıntıları olduğunu ifade eden Akdemir, "İlimizin coğrafi konumu itibariyle engelli arkadaşlarımız için durumu gerçekten de zor. Bizler elimizden gelen desteği sizlere her zaman vermeye çalışıyoruz. Çünkü, hayatta hiçbir şey engel olmamalıdır. Sizlerin her zaman yanındayız" dedi. Şirin de derneklerinin kamu yararına olduğu ve üyelerine hizmet etmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: