Zonguldak Belediyespor’dan Ücretsiz Yaz Futbol Okulu

Zonguldak Belediyespor Kulübü Başkanı Nejat Uludüz ve beraberindekiler, Zonguldak’ta yaz futbol okulu açılacağını söyledi.Zonguldak Belediyespor...

Zonguldak Belediyespor Kulübü Başkanı Nejat Uludüz ve beraberindekiler, Zonguldak’ta yaz futbol okulu açılacağını söyledi.

Zonguldak Belediyespor Kulübü Başkanı Nejat Uludüz, Zonguldak Belediye Nikah Salonu’nda yaptığı açıklamada, ücretsiz yaz futbol okulu ve bunun yanı sıra diğer branşlarda da okulların açılacağını belirtti.

Hedeflerinin yaklaşık 500 tane gence ve çocuğa ulaşmak olduğunu söyleyen Uludüz, “Yaklaşık 4-5 yıldır Zonguldak Belediyespor futbol ve diğer branşlarda oldukça kısıtlı imkanlarla faaliyetlerini azda olsa yürütmeye çalışıyordu. 2.5 ay önce yönetime gelen arkadaşlarımızla beraber Zonguldak Belediyesporun her zaman sporun içerisinde olması gerektiğini düşünerek, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın da katkılarıyla elimizden geldiğince gençlerimizin, özellikle Zonguldak’taki gençlerin kahvehane köşelerinden kurtarmak, onları spor yaptırmak amacıyla birçok branşta yer almak istiyoruz önümüzdeki dönemde. Bu amaçla öncelikli olarak futbolda yaz futbol okulunu açmak istiyoruz. Bugün itibariyle 15 gün süreli olarak kayıtlarımız olacak. 8-14 yaş grubu gençlerimize, çocuklarımıza spor yaptıracağız. Yaz okullarımızı ücretsiz yapacağız. Hedefimiz yaklaşık 500 tane gence, çocuğumuza ulaşmak. Bu amaçla bütün malzemelerimizi yaptırdık. Onlara ücretsiz şort, tişört ve şapkalarımızı dağıtacağız. Zonguldak’ta çeşitli kulüplerde görev yapan hem belediyesporun hocaları hem de diğer kulüplerde de diğer hocalarımızın da yardımlarıyla birlikte bu sene 3 aylık yaz döneminde yaz futbol okulumuzu başlatmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: