Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi'nden mezun olan 81 öğrenci için tören yapıldı.

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi'nden mezun olan 81 öğrenci için tören yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine; AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Öztürk, Zonguldak İl Milli Eğitim Denetmenleri Başkanı Nizam Dağdelen, dershane müdürleri, öğretmenler, veli ve öğrenci yakını katıldı. Okul Müdürü Engin Mutlu törende yaptığı konuşmada, "Acısıyla tatlısıyla 4 yıllık eğitim-öğretiminizi bitiriyorsunuz. Siz öğrencilerimiz yeni bir hayatın başlangıcına yeni bir adım atıyorsunuz. Erdemir Anadolu Lisesi mensubu olarak atılacağınız bu hayatta vatanımıza ve milletimize yararlı evlatlar olup biz öğretmenlerinizi ve size her daim destek veren ailelerinizi mutlu edeceğinize inancım ve güvenim tamdır. Sizlere yaşamınız boyunca sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Okul birincisi olan Azize Büşra Gökgöz'ün yaptığı konuşmanın ardından yaş kütüğüne plaket çakan Azize Büşra Gökgöz'e Okul Müdürü Engin Mutlu tarafından diploması verildi. Daha sonra mezun olan öğrenciler, okulun bayrağı ve flamasını son sınıf öğrencilerine teslim etti. Mezun öğrencilerin hazırlamış oldukları filmlerin gösterildiği programda okul müzik ekibi de bir ziyafet vererek, programa ayrı bir keyif kattı. Mezun olan öğrencilere mezuniyet diplomaların verilmesinin ardından, öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlattılar.

Daha sonra öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: