Zonguldak Japonya'da Tanıtılacak

Zonguldaklı işadamı Murat Ensici'nin girişimleri ve Türkiyem Vakfı, Zonguldak Valiliği, THY Japonya Ofisleri ve T.C....

Zonguldaklı işadamı Murat Ensici'nin girişimleri ve Türkiyem Vakfı, Zonguldak Valiliği, THY Japonya Ofisleri ve T.C. Tokyo Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği'nin katılımları ile ortaklaşa Japonya'nın Fukuoka Eyaletinde "Türk Kültürü ve Ekonomi Günleri" etkinliği düzenlenecek.

Murat Ensici, eşi Hiroko Ikenoue Ensici ile birlikte Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek projede gelinen nokta hakkında bilgi verdi. Bu etkinlikle ilgili ön çalışmalarına 2011 yılında başlayan Murat Ensici, Japonya'da düzenlenmesi planlanan organizasyon konusunda ilgili organizasyon firmasına yetki verilerek çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Japonya'daki ulusal ve yerel basından destek alınması konusuna da çok önem vererek şu ana kadar çok sayıda Japon televizyon kanalı ve gazetelerinden bu organizasyonu destekleyeceklerine dair onay alındığını belirten Ensici, "Japonya'daki büyükelçiliğimiz, THY Tokyo ve Osaka ofislerinin de etkinliğe doğrudan katılarak destek vermeleri konusunda görüşmeler yapılarak olumlu sonuç alındı" dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da konuşmasında Ensici çiftinin çalışmalarından son derece memnun kaldığını ve bu etkinliğe katkı sağlamaya hazır olduğunu belirterek “Bölgemiz için çok önemli bir girişim. Çok güzel çalışmalara imza atmışsınız. Sizleri kutluyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: