Zonguldak Karadenizspor'da Yeni Yönetim Basın Karşısına Çıktı

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Karadenizspor yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala oluşan yeni...

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Karadenizspor yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala oluşan yeni yönetimi ile basının karşısına çıktı.

Karadenizspor’da oluşan yeni yönetime başkan seçilen Abdullah Bostancı toplantıda yaptığı konuşmasında “Takımın başına geçeli çok kısa bir süre oldu. Bu kısa sürede birkaç arkadaşımızla birlikte taşın altına elimizi koyarak iyi bir ekip oluşturduk. Hedefimiz zirveyi hedefleyen bir Karadenizspor oluşturmaktır. Bu hedef doğrultusunda herkesi Karadenizspor’a destek olmaya çağırıyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif Direktör Engin Civelek, Asbaşkan Emrullah Erdoğan, Rıza Keleş, Ahmet Keleş, Yıldırım Yılmaz takım antrenörü Güven Kasapoğlu ve takım kaptanı Uğur Karaduman katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: