Zonguldak M Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki Yangın-Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Özbakır:

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi'nde herhangi bir isyanın söz konusu olmadığını bildirerek, "Bütün mahkumlarımız bahçede.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi'nde herhangi bir isyanın söz konusu olmadığını bildirerek, "Bütün mahkumlarımız bahçede. Hiçbir can kaybımız ve yaralımız yok" dedi.

Özbakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının cezaevinin dip tarafındaki bir bacanın kenarından başladığını ve yayıldığını belirterek, 5 bloktan oluşan cezaevinin berber ve kantinin bulunduğu bölümlerin çatısının yandığını söyledi.

Cezaevinde toplam 425 mahkumun bulunduğunu ifade eden Özbakır, "Bütün mahkumlarımız bahçede. Hiçbir can kaybımız ve yaralımız yok. Gerekli tedbirler alınmış durumda. Cezaevimizde maalesef maddi hasar oluşmuştur. Herhangi bir isyan söz konusu değildir. Mahkumlarımız bahçede oturuyorlar. Cezaevimizin yemekhanesi yandığı için yemek çıkartamayacağız. Sanırım, cezaevi tamir edilinceye kadar, mahkumlar sevk edilecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Özbakır, cezaevindeki yangının bölüm bölüm devam ettiğini aktararak, olayda kasıt olmadığı düşüncesinde olduğunu kaydetti.

Muhabir: Erdinç Aksoy/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: