Zonguldak Rotary Kulübü'nden Fikret Bila'ya Ödül

Zonguldak Rotary Kulübü "Meslek Hizmetleri Ödülü", gazeteci-yazar Fikret Bila'ya verildi.

Zonguldak Rotary Kulübü "Meslek Hizmetleri Ödülü", gazeteci-yazar Fikret Bila'ya verildi.

Zonguldak Rotary Kulübü Dönem Başkanı Osman Aydın, ödül töreninde yaptığı konuşmada, amaçlarının günlük yaşamda girişimin temeli sayılan hizmet idealini teşvik etmek ve geliştirmek olduğunu söyledi.

İş ve meslek hayatında yüksek ahlak standartlarını teşvik ettiklerini ifade eden Aydın, "Amacımız topluma yararlı iş ve mesleklerin değerinin tanınması ve takdir edilmesidir. Kulüp olarak her yıl vermiş olduğumuz gibi "Meslek Hizmetleri Ödülü"ne bu yıl da gazeteci yazar Fikret Bila'yı uygun gördük" dedi.

Reklam
Reklam

Gazeteci-yazar Fikret Bila ise kendisini her zaman Zonguldak'a ve kömüre borçlu hissettiğini belirterek, "Zonguldak'a borcumu ödemek için iyi bir öğrenci ve vatandaş olmaya çalıştım. Bizi hayatta tutan, okulla tanıştıran eğiten ve kömür ocaklarında canları pahasına çalışan madenci işçilerimizdir. Ben onların çalışma şartlarını gördüm. Şunu anladım ki biz ancak iyi öğrenciler olursak borcumuzu ödeyebiliriz. Zonguldak'a, Türkiye'ye ve ulusumuza gerçekten yararlı olabilirsek mutlu olabiliriz ve borcumuzu ödeyebiliriz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Fikret Bila'ya "Meslek Hizmetleri Ödülü" verildi.

Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: