Zonguldak Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Güner, görevine başladı

Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevini yaparken İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Öner Güner,...

Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevini yaparken İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Öner Güner, düzenlenen törenle İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Emin Palancı'dan yeni görevini devraldı.
İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner göreve başlamasıyla birlikte yaptığı açıklamada, "Zonguldak”ta 15 yıldan bu tarafa görev yapmış olmamla birlikte burası benim memleketim gibi oldu. Benim büyüklerimden herhangi bir talebim olmadı ve bu göreve layık gördükleri için çok mutluyum. Bu bir hizmet yarışı ve aynı zamanda bayrak yarışıdır. Ben de zamanı geldiğinde bu görevi bir başka arkadaşıma devredeceğim. Bunun için şimdiye kadar burada görev yapan arkadaşlarım sağlık alanında büyük hizmetler vermişlerdir. Kendilerine buradan teşekkür etmek istiyorum. Bu makamlar hizmet makamıdır. Kendilerinin başlatmış oldukları projelerin devamını getireceğiz..Halkımızın sağlık alanındaki beklentilerine imkanlarımız çerçevesinde elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz