Zonguldak Valisi Ayyıldız'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Zonguldak Valisi Erol Ayıldız 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Vali Ayyıldız mesajında,...

Zonguldak Valisi Erol Ayıldız 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ayyıldız mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 74 üncü yıldönümünde milletçe sevgi ve saygı ile anıyoruz. Büyük Önder Atatürk, yaşamı, düşünceleri, tarihe mal olmuş başarılarıyla tüm dünyanın takdir ve saygısını kazanmış bir liderdir. Atatürk bağımsızlığımızın, ulusal birlik ve beraberliğimizin simgesi, geleceğimizi her zaman aydınlatacak bir ışık kaynağıdır. Tüm yaşamını Ulusumuzun bağımsızlığına adamış, milleti ile birlikte başlattığı kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak Ulusumuzun kötüye giden yazgısını ve tarihin akışını değiştiren, gerçekleştirdiği devrimlerle bizlere çağdaş bir devlet ve cumhuriyet armağan eden, yaşadığı çağa damgasını vuran bir önderdir. Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74.Yıldönümünde hepimize düşen en büyük görev, kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini, Cumhuriyetimizin değerlerini, kazanımlarını korumak, kollamak ve yeni nesillere aktararak yaşatmaktır.

Reklam
Reklam

Türk Milleti Önderi Atatürk'ü her zaman gönlünde yaşatacak, ilke ve devrimleri ülkemizin geleceğine yön vermeye devam edecek, Ulusumuz, büyük bedeller ödenerek kurulan ve bizlere emanet edilen Cumhuriyete ve bağımsızlığımıza sonsuza dek sahip çıkarak, bunun hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu asla unutmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük devlet adamı Atatürk aramızdan ayrılışının 74.yılında saygı ve şükranla anıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: