Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Bayar’dan, Cumhuriyet Başsavcısı Özbakır’a Ziyaret

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve beraberindekiler, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı...

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve beraberindekiler, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır’ı ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve beraberindekiler, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, “24. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Başsavcımızı ziyaret ediyoruz. Toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren ekonomisini, sosyal yaşantımızı, kültür yaşantımızı etkileyen vergi bütün kesimlerle ortak değerlendirilmesi amacıyla kamu kurumları ve çeşitli kesimleri ziyaretlerimiz kapsamında Başsavcımızı da ziyarette bulunduk. Kendisine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır ise “Bilindiği üzere ülkemizdeki kamu hizmetlerinin yürümesi için belli bir paraya ihtiyacı var. Bunun da en önemli kaynağı ülkemizde çalışan insanlarımızdan, üreten insanlarımızdan belli bir kaynağın vergi olarak alınması ve bu hizmetlerin buna dayalı olarak yürütülmesidir. Başkanımız ve teşkilatımız bu konularda son zamanlarda bayağı başarılı sonuçlar alıyorsunuz ama vergi olayının biraz daha tabana yayılması lazım gerekiyor. Bir takım vergi kaçaklarının önlenmesi gerekiyor. Bunun için çalışmalarınız da tüm kadro olarak başarılar diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: