Zonguldak'ta Altın Ödüllü Kan Bağışı Kampanyası

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, altın ödüllü kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışında 315 ünite kan toplanırken,...

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, altın ödüllü kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışında 315 ünite kan toplanırken, çekilişle 5 kişiye küçük altın, 10 kişiye gram altın olmak üzere, toplam 50 kişiye çeşitli hediyeler verildi.

Alaplı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay işbirliğiyle Merkez Camii önünde, altın ödüllü kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışında 315 ünite kan toplanırken, çekilişle 5 kişiye küçük altın, 10 kişiye gram altın, kol saatleri, güneş gözlüğü olmak üzere toplam 50 kişiye çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, çekiliş öncesinde yaptığı konuşmada, “Çok insana huzur veren, mutluluk veren bir ortamdayız. Bir kan bağışı kampanyası bu kadar güzel ve şenlik havasında gerçekleştirilir. Bugün burada 315 ünite kan toplandı. Ben tüm ilçe halkına, esnafına çok teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığı gösteren herkese sonsuz şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Alaplı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya da, “İnsanların en önemli ihtiyacı olan kan toplanması, Alaplı Emniyet Müdürlüğümüz ve Kızılay Şubemiz işbirliğiyle çok güzel bir ortamda gerçekleştirildi. Bu kan bağışı kampanyasında ilçe esnafımızın da desteğiyle çeşitli hediyeler verildi. Ben kan bağışı kampanyasına destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: