Zonguldak'ta Bir Gün Önce Denize Uçan Otomobildeki 2 Kişi Öldü

Zonguldak’ın Göbü köyü yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denize uçan otomobildeki 2 kişi öldü....

Zonguldak’ın Göbü köyü yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denize uçan otomobildeki 2 kişi öldü. Dün meydana geldiği tahmin edilen kaza, bugün, sabah saatlerinde balıkçıların kıyıdaki otomobili fark etmesiyle ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Göbü ve Türkali köyü arasında bulunan Sivrikaya mevkiinde yaklaşık 100 metreden denize yuvarlanan Erkan Güngörür (38) idaresindeki 74 BR 590 plakalı otomobil, bugün sabah saatlerinde balıkçılar tarafından fark edildi.

Balıkçıların haber vermesi üzerine jandarma, 112 Acil Sağlık ve arama kurtarma ekipleri, olay yerine sevk edildi. Halatlarla olay yerine inen ekipler, sürücü Güngörür ve Bahri Yıldız’ın (60) cesedine ulaştı.

Reklam
Reklam

"BURASI ÖLÜM YOLU"

Olay yerinde gazetecilerin sorusunu cevaplandıran Göbü Köyü Muhtarı Musa Güçlücan, “Burası kara yolu değil, ölüm yoludur. Sürekli kaza olmaktadır. Daha bir ay önce de aynı yerde araç uçmuştu, 1 kişi ölmüştü. Göbü ile Türkali köyleri arasında bulunan 500 metrelik tehlikeli yola bariyer yapılmıyor. Filyos gibi düz yere bariyer yapılıyor; ancak sürekli ölümlerin yaşandığı bu yola bir türlü bariyer konulmuyor.” diye tepki gösterdi.

CENAZELER SANDALLA SAHİLE GETİRİLDİ

Balıkçı sandalı ile Göbü sahiline getirilen cenazeler, ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Olayı haber alınca hastaneye giden Güngörür’ün yakınları, sinir krizi geçirdi.

Kerestecilik yaptığı öğrenilen Erkan Güngörür ve yanında işçi olarak çalışan Yıldız’ın, tomruk alımı için dün (pazartesi) Zonguldak’a geldikleri öğrenildi.

Bu arada, olayı haber alınca sabah sandalla olay yerine giden Türkali Köyü Muhtarı Ahmet Terlemiş ise şunları söyledi: “Sabah, haber gelince balıkçı arkadaşlarla ben de olay yerine gittim. Sürücünün vücudunun bir kısmı arabanın içindeydi, diğer kişi ise arabanın yakınına savrulmuştu. Burada maalesef sürekli kaza oluyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: