Zonguldak'ta "cinsel Istismar" Iddiası

ZONGULDAK (AA) - Kozlu ilçesinde ablayla kız kardeşine cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişi'den 6'sı tutuklandı.

ZONGULDAK - Kozlu ilçesinde ablayla kız kardeşine cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişi'den 6'sı tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden 16 yaşındaki E.Ö. kendisi ve kız kardeşi S.Ö'nün cinsel istismara uğradığı ihbarı üzerine polis ekipleri mağdurların anne S.Ö ile 11 kişiyi gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne ile 4 kişi savılıkça, mahkemeye sevk edilen 7 şüpheliden 1'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken 6 kişi ise tutuklandı. Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden 16 yaşındaki E.Ö. kendisi ve kız kardeşi S.Ö'nün cinsel istismara uğradığı ihbarında bulunmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince kimlikleri belirlenen, mağdurların annesi S.Ö ile aralarında abla ve kız kardeşin kuzenleri, emekli işçi, imam, esnaf ve taksicilerin de olduğu şüpheliler gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili 3 şüphelinin daha yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: