Zonguldak'ta Dere Temizleme Çalışmaları

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dere temizlik çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dere temizlik çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Akdemir, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerince belirli periyotlarla kent merkezinde bulunan derelerin iş makinesi yardımıyla temizlendiğini belirtti.

Temizlik çalışmaları kapsamında Devlet Su İşleri (DSİ) yetkilileriyle sürekli iletişim halinde olduklarını anlatan Akdemir, şunları kaydetti:

"Temizlik çalışmaları ekipman ve araç desteğiyle yapıldığında derelerimiz çok daha güzel görüntüye sahip olacak. Belediye olarak temizlik çalışmaları konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. İnşallah Zonguldak Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi bittiği zaman tertemiz bir dereye sahip olacağız. Denizlerimiz de aynı şekilde tertemiz olacak. Çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tesisimiz tamamlandığında inşallah halkımızı kötü görüntüden ve kokudan kurtaracağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: